Amsterdam & Keukenhof

Nizozemska

4. tra 2020. - 8. tra 2020. 5 dana/4 noćenja

... putovanja po Vašoj mjeri ...

Nizozemska


AMSTERDAM & KEUKENHOF

04. – 08.04.2020.

avionom iz Splita

Vodimo Vas u Nizozemsku, zemlju velikih umjetnika, raskošnih tulipana, vjetrenjača, klompi, sira i piva.

Posjetite najpoznatije turističke atrakcije Nizozemske: Zaanse Schans, Volendam i Edam te kupite neke od tradicionalnih nizozemskih proizvoda kao što su su sir i klompe. Ne propustite razgledati park Keukenhof u kojem se svake godine od sredine ožujka do sredine svibnja održava sajam cvijeća.

Glavni grad Nizozemske i najpopularnija turistička destinacija, Amsterdam je u isto vrijeme muzej na otvorenom, riznica znamenitih građevina i spomenika, ali i moderna užurbana europska prijestolnica. Jedan od glavnih razloga zašto milijuni turista posjete Amsterdam tijekom godine su prepoznatljiva imena nizozemskih slikara zastupljenih u bogatim kolekcijama amsterdamskih muzeja. Jedni od najpoznatijih muzeja su Rijks Museum ( Državni muzej ), Van Gogh Museum i Stedelijk Museum (Muzej moderne i suvremene umjetnosti). Nezaobilazni tulipani su najpoznatije cvijeće u Nizozemskoj. Posjetite štandove prepune cvijeća i pronađite sjemenke tulipana kako biste ih donijeli kući kao suvenir. Ne propustite izlet do najpoznatijeg nizozemskog ljetovališta Scheveningen-a, istražite gradsko središte Den Haag-a, a u prekrasnom Delftu, poznatom po manufakturi plavog porculana, otkrijte zašto je ovaj slikoviti grad skriveni biser Europe.


1 - Amsterdam
Dan 1

Amsterdam


Okupljanje grupe u zračnoj luci Split u 13,30 sati. Upoznavanje sa voditeljem putovanja i podjela putne dokumentacije. Prijava na direktan let za Amsterdam u 15,30 sati. Dolazak u zračnu luku u Amsterdamu u 17,50 sati. Ukrcaj u autobus i transfer do hotela. Prijava i smještaj. Po želji grupe odlazak javnim gradskim prijevozom sa voditeljem putovanja u centar Amsterdama. Odlazak do najvećeg i najpoznatijeg trga Dam sa mnoštvom kafića, barova i restorana na kojem se odvija noćni život ovog grada. Individualna šetnja kroz četvrt crvenih svjetiljki. Povratak u hotel. Noćenje.

2 - Amsterdam
Dan 2

Amsterdam


Doručak. Odlazak javnim gradskim prijevozom i pješice u razgled Amsterdama: Leidseplein trg, Nova crkva, Zapadna crkva, kuća Anne Frank, Rembrandtova kuća, toranj Munt, Rembrandtov trg, Begijnhof trg, Trg muzej na kojem se nalaze Rijksmuseum, muzej Vincenta Van Gogha i Stedelijk muzej, Bloenmenmarkt – tržnica cvijeća na kanalu Singel, Mint Tower – ostaci nekadašnjeg glavnog ulaza u grad, nizozemska opera. Odlazak u posjet brusionici dijamanata uz prikaz izrade nakita i mogućnost kupnje. Nakon razgleda šetnja do poznate trgovačke ulice Kalverstraat. Slobodno vrijeme za kupovinu i osobne programe. Po želji grupe mogućnost plovidbe brodom kanalima Amsterdama. Povratak u hotel. Noćenje.

3 - Keukenhof
Dan 3

Keukenhof


Doručak. Odlazak autobusom na poludnevni izlet Mala nizozemska tura. Obilazak najposjećenijih turističkih mjesta u okolici Amsterdama: Zaanse Schans – mjesto koje nudi savršen uvid u industrijsku prošlost Nizozemske sa svojim tradicionalnim kućama, vjetrenjačama, radionicama i kanalima, Edam - gradić poznat po proizvodnji sira edamer, Volendam - romantična ribarska luka i izletište. Posjet manufakturi sira i radionici klompi uz mogućnost kupnje ovih tradicionalnih nizozemskih proizvoda. Nakon razgleda ukrcaj u autobus i polazak prema cvjetnom parku Keukenhhof-u (individualni posjet). Park je otvoren za posjetitelje od sredine ožujka do sredine svibnja kada je cvijeće u punom cvatu. Povratak u Amsterdam. Noćenje.

4 - Den Haag
Dan 4

Den Haag


Doručak. Mogućnost odlaska autobusom na cjelodnevni izlet Velika nizozemska tura. Vožnja do Scheveningena, modernog ljetovališta s dugom pješčanom plažom. Kraće slobodno vrijeme. Nastavak vožnje do Den Haag-a gdje se nalazi sjedište nizozemske vlade. Po dolasku odlazak do zgrade nizozemskog parlamenta te šetnja gradskim središtem. Slobodno vrijeme za kupovinu u pješačkoj zoni ili posjet muzeju Mauritshuis u kojem se nalazi svjetski poznato umjetničko djelo „Djevojka s bisernom naušnicom“, autora Johannesa Vermeera. Odlazak autobusom do Delfta, jednog od najljepših nizozemskih gradova poznatog po proizvodnji plavog porculana. Šetnja starom gradskom jezgrom i slobodno vrijeme za osobne programe. Povratak u Amsterdam. Noćenje.

5 - Amsterdam
Dan 5

Amsterdam


Doručak. Odjava iz hotela. Transfer do zračne luke. Prijava na let za Split u 12,45 sati. Dolazak u zračnu luku u Splitu u 14,55 sati.

Cijena aranžmana

  • 4.790,00 kuna

Uplate i nadoplate

  • UPLATA REZERVACIJE: 750,00 kuna ( iznos promjenjiv – ovisno o cijeni zrakoplovne karte )
  • Nadoplata za 1/1 sobu: 1.300,00 kuna
  • kalkulacija na bazi 20 putnika
  • u slučaju manjeg broja putnika cijena se uvećava za 300,00 kuna.

Program uključuje

prijevoz zrakoplovom na relaciji Split – Amsterdam – Split sa uključenim zrakoplovnim pristojbama i ručnom prtljagom maksimalnih dimenzija 56x45x25 cm uključujući ručku i kotače

smještaj u hotelu IBIS BUDGET CITY SOUTH na bazi noćenja s doručkom i uključenom boravišnom pristojbom

poludnevni izlet Mala nizozemska tura i Keukenhof

razglede prema programu putovanja

transfere autobusom zračna luka - hotel – zračna luka

putno zdravstveno osiguranje

osiguranje od posljedica nesretnog slučaja

jamčevinu za turistički paket aranžman

voditelja putovanja i organizaciju putovanja.


Program ne uključuje: prtljagu koju predajete prilikom prijave na let a čija cijena ovisi o masi (informacije o cijenama u Agenciji), cjelodnevni izlet Velika nizozemska tura 65 € i plovidba brodom amsterdamskim kanalima – 18 €, ulaznicu za sajam cvijeća - 18 €, (minimalan broj 15 putnika - plaćanje na licu mjesta ), ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koji nisu predviđeni planom razgleda, karte za javni gradski prijevoz, troškove osobne prirode

Preporuka

  • uplata police od rizika otkaza putovanja: 135,00 kn (plativo isključivo kod prve uplate)

Napomena

ZA OVO PUTOVANJE DOVOLJNA JE OSOBNA ISKAZNICA

Dokumentacija za preuzimanje

2020-04-04 AMSTERDAM.pdf 670,603 KB
2020-04-04 AMSTERDAM.docx 257,854 KB
Pošalji upit