DURMITOR

DURMITOR

22. lip 2024. - 25. lip 2024. 4 dana/ 3 noćenja

DURMITOR

DURMITOR


DURMITOR


1 - SPLIT-ŽABLJAK
Dan 1

SPLIT-ŽABLJAK


Sastanak sa grupom u Sukoišanskoj ulici u Splitu u 6,30 sati. Vožnja prema Dubrovniku, a zatim dalje prema Trebinju, Nikšiću,....Vožnja uz Pivsko jezero do mosta na graničnom prijelazu Ščepan polje, podno kojeg se spajaju rijeke Piva i Tara. Nastavak vožnje uskom zavojitom cestom obroncima masiva Durmitor te dolazak do Žabljaka (1.450 m.n.m.). Žabljak je najviše stalno naseljeno mjesto u Crnoj Gori, a okružuje ga 48 vrhova viših od 2.000 metara. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

2 - KANJON TARE-CRNO JEZERO
Dan 2

KANJON TARE-CRNO JEZERO


Doručak. Polazak autobusom do mosta Đurđevića Tara, nad rijekom Tarom, koji se nalazi povrh 150 metara dubokog kanjona. Kanjon Tare najdublji je kanjon u Europi i nizvodno od mosta doseže dubinu od 1.100 m. . Povratak na Žabljak te odlazak do turističke atrakcije Durmitora - Crnog jezera. Veliko i Malo Crno jezero puni su vode u ovom dijelu godine, a okruženi crnogoričnom šumom u potpunosti opravdavaju svoj naziv. Slobodno vrijeme za šetnju uz jezero. Večera. Noćenje.

3 - SAVIN KUK-VRAŽIJE JEZERO-RIBLJE JEZERO-ŽABLJAK
Dan 3

SAVIN KUK-VRAŽIJE JEZERO-RIBLJE JEZERO-ŽABLJAK


Doručak. Dan za odmor i laganu šetnju. Odlazak žičarom podno vrha Savinog kuka koji se nalazi na 2.313 m.n.m.. Kratki uspon do samog vrha od kud se pruža pogled na cijeli durmitorski masiv sa najvišim vrhom - Bobotov kuk 2.523 m.n.m. Po povratku, vožnja autobusom po Jezerskoj visoravni na kojoj se nalaze neka od 16 stalnih ledenjačkih jezera. Šetnja uz zanimljivo Vražije jezero i Riblje jezero, odlazak do stečaka – Grčkog groblja. Dio poslijepodneva slobodan u Žabljaku. Večera. Noćenje.

Dan 4

TUZI-SPLIT


Doručak. Polazak sa Žabljaka prema Podgorici do mjesta Tuzi. Po dolasku razgled najvećeg vinograda u Europi i degustacija probranih sorti vina uz mogućnost kupnje vina. Polazak za Hrvatsku i dolazak na početnu stanicu u kasnije večernje sate.

Cijena aranžmana

28 – 31 putnika 270,00 €

24 – 27 putnika 285,00 €

20 – 23 putnika 300,00 €

Uplate i nadoplate

UPLATA KOD PRIJAVE: 30,00 €

MOGUĆNOST OBROČNE OTPLATE

nadoplata za 1/1 sobu: 57,00 €

Program uključuje

prijevoz autobusom turističke klase na navedenim relacijama, smještaj u hotelu na Žabljaku (3*** dvokrevetne sobe, TWC, TV, …), na bazi 3 polupansiona (buffet doručak i večera), ulaznice za NP Durmitor, žičaru na Savinom kuku i degustaciju u podrumima 13 Jul , putno zdravstveno osiguranje GENERALI, boravišna pristojba i hotelsko osiguranje, jamčevina za turistički paket aranžman, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, zakonom propisan PDV, te organizaciju i vodstvo putovanja.

Slike vlasništvo: Putokazi putovanja & Pixabay

Preporuka

Uplata police osiguranja od rizika otkaza putovanja 10,00 € (isključivo kod prve uplate).

Napomena

ZA PRIJELAZ HRV. – BiH. - CG. GRANICE DOVOLJNA JE OSOBNA ISKAZNICA

Dokumentacija za preuzimanje

2024-06-22 DURMITOR.docx 1,164 MB
2024-06-22 DURMITOR.pdf 269,573 KB
Pošalji upit