Karneval u Veneciji

Italija

1. ožu 2019. - 3. ožu 2019. 3 dana/2 noćenja

Trst - Murano - Burano

Italija


Sudjelujte u najstarijem i najprofinjenijem europskom karnevalu koji se svake godine održava u prekrasnoj Veneciji.

Ovaj talijanski grad bogate povijesti i jedan od najromantičniji gradova svijeta, svake godine za vrijeme karnevala postaje odredište milijuna ljudi koji dolaze u grad da bi vidjeli poznate venecijanske maske i sudjelovali u karnevalskoj povorci. Karnevalski duh i slobodu koju su nekadašnji Mlečani proslavljali možete doživjeti na trgovima, mostovima i kanalima gdje se organiziraju raznovrsne priredbe i događanja. Posjet Veneciji ćemo upotpuniti obilaskom Venecijanske lagune i otoka Murano i Burano. Venecija je prednjačila u kvaliteti i proizvodnji stakla a tajnu izrade su strogo čuvali. Stoga su proizvodnju preselili na otok Murano koji je danas najpoznatiji upravo po proizvodnji stakla. Burano se još naziva i otokom čipke koja je posebna po filigranskoj izradi kojom se tradicionalno bave generacije žena. Najprepoznatljiviji motiv ovog otoka su živopisno i raznobojno obojane kućice u nizu koje su ribari slikali šarenim bojama kako bi ih s udaljenosti vidjeli tijekom ribolova.

Provedite vikend u Veneciji i sudjelujte u najpoznatijem karnevalu na svijetu.

1 - Venecija
Dan 1

Venecija


Polazak grupe autobusom u 7,00 sati sa Sukoišanske ulice u Splitu. Vožnja autocestom prema Trstu uz kraća usputna stajanja. Po dolasku u Trst razgled grada: Trg ujedinjenja, Gradska vijećnica, fontana koja simbolizira 4 kontinenta, Ponte Rosso, ... Slobodno vrijeme za osobne programe i kupovinu. Nastavak vožnje do hotela u okolici Venecije. Smještaj i večera. Noćenje.

2 - Venecija
Dan 2

Venecija


Doručak. Odlazak do Punta Sabbione, ukrcaj na vaporetto i plovidba do Venecije. Po dolasku razgled grada: Trg Svetog Marka, Duždeva palača, bazilika sv. Marka, most Rialto, crkva Santa Maria Della Salute, obilazak zanimljive tržnice voća i povrća. Nakon razgleda slobodno vrijeme za osobne programe. U dogovoreno vrijeme povratak vaporettom do Punta Sabbione, ukrcaj u autobus i vožnja do hotela. Večera. Noćenje.

3 - Venecija
Dan 3

Venecija


Doručak. Odjava iz hotela i vožnja autobusom do Punta Sabbione, ukrcaj u brod i odlazak u posjet otocima lagune Murano i Burano. Po dolasku na otok Murano posjet tvornici stakla uz prezentaciju tradicionalnog načina izrade stakla. Nastavak plovidbe do otoka Burano prepoznatljivog po šarenim fasadama kuća i proizvodnji čipke. Slobodno vrijeme za šetnju i kupovinu. Povratak do Punta Sabbione, ukrcaj u autobus i vožnja do Palmanova Outlet-a. Slobodno vrijeme za kupovinu. Nastavak vožnje prema Sloveniji i Hrvatskoj uz kraća stajanja na putu. Dolazak u Split na početnu stanicu u kasnijim večernjim satima.

Cijena aranžmana

 • 30 – 33 putnika 1.890,00 kn
 • 26 – 29 putnika 1.990,00 kn
 • 22 - 25 putnika 2.090,00 kn

Uplate i nadoplate

 • Uplata kod prijave: 200,00 kn
 • Mogućnost obročne otplate (AMEX, VISA SPLITSKE BANKE I DINERS)
 • Nadoplata za 1/1 sobu: 350,00 kn

Program uključuje

 1. prijevoz autobusom visoke turističke klase na navedenim relacijama
 2. smještaj u hotelu 3* na bazi dva polupansiona u okolici Venecije sa uključenom city-tax
 3. povratnu kartu za vaporetto
 4. izlet brodom po Venecijanskoj laguni
 5. troškove autocesta, parkinga i check–point za autobus
 6. putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja
 7. jamčevinu za turistički paket aranžman
 8. zakonom propisan PDV
 9. voditelja putovanja te organizaciju putovanja.

Preporuka

 • uplata police osiguranja od rizika otkaza putovanja: 75,00 kuna

Dokumentacija za preuzimanje

2019-03-01 VENECIJA.pdf 458,375 KB
2019-03-01 VENECIJA.docx 683,213 KB
Pošalji upit