KOPENHAGEN

DANSKA

20. tra 2024. - 23. tra 2024. 4 dana / 3 noćenja

KOPENHAGEN

DANSKA


KOPENHAGEN


1 - SPLIT - KOPENHAGEN
Dan 1

SPLIT - KOPENHAGEN


Okupljanje grupe u zračnoj luci Split u 7,00 sati. Podjela putne dokumentacije i prijava na let za Kopenhagen u 09,10 sati. Dolazak u zračnu luku u Kopenhagenu u 11,25 sati. Preuzimanje prtljage i ukrcaj u autobus. Panoramski razgled grada autobusom: Radhuspladsen – Gradska vijećnica, dvorac Christiansborg – sjedište danskog parlamenta i vrhovnog suda, luka Nyhavn u kojoj dominiraju šarene građevine iz 17.st. prepune kafića i restorana, gdje je živio i Hans Christian Andersen, slavni danski pisac bajki, Palače Amalienborg – zimske rezidencije danske kraljevske obitelji. Nastavak razgleda do Kastellet-a, najbolje očuvanog otoka - utvrde u sjevernoj Europi, a danas javnog parka ispred kojeg se na morskoj hridi nalazi statua Male sirene – simbola grada – kip nadahnut istoimenom bajkom H.C.Andersena. Smještaj u hotel. Kraći odmor. U pratnji voditelja putovanja odlazak u orijentacijsku šetnju gradskim središtem. Slobodno vrijeme za osobne programe. Povratak u hotel. Noćenje.

2 - KOPENHAGEN
Dan 2

KOPENHAGEN


Doručak. Odlazak u pješački razgled grada u pratnji voditelja putovanja: Tivoli, jedan od najstariji zabavnih parkova u svijetu i najveća gradska atrakcija, Gradska vijećnica, Nacionalni muzej, dvorac Christiansborg na otoku Slotsholmen, sjedište danskog parlamenta i Vrhovnog suda. Nakon razgleda odlazak do atraktivne tržnice Torvehallerne gdje možete uživati u danskim delikatesama, s više od 80 restorana i trgovina. U dogovoreno vrijeme ukrcaj na brod. Plovidba u trajanju od 1 sata po gradskim kanalima. Tijekom krstarenja uživajte u pogledu na vrhunska ostvarenja suvremene arhitekture poput zgrade opere, kraljevskog kazališta, nove kraljevske biblioteke poznate pod nazivom Crni dijamant. Nakon plovidbe slobodno vrijeme za posjet tržnici na otvorenom, Street food, s mnogo štandova i ponudom hrane iz svih krajeva svijeta. Slobodno vrijeme za odmor ili individualni posjet zabavnom parku Tivoli. Povratak u hotel. Noćenje.

3 - KOPENHAGEN
Dan 3

KOPENHAGEN


Doručak. Po želji grupe odlazak na izlet vlakom u Kraljevinu Švedsku do Malmö-a preko najdužeg kombiniranog most-tunela, Øresundskog mosta. Od 2000. godine most Oresund između Malmoa i Kopenhagena povezuje skandinavski poluotok sa europskim kontinentom. Šetnja i razgled grada koji je sve do 17.st. bio dio Danske: toranj Turning Torso, spektakularni vijugasti neboder arhitekta Santiaga Calatrave, luteranska crkva sv. Petra iz 14. st. u stilu nordijske gotike, glavni trg Storetorget s gradskom vijećnicom Radhus,... Dolazak do Lilla torg – Malog trga, živopisnog dijela grada s mnogobrojnim restoranima i kafićima. Slobodno vrijeme za odmor. U dogovoreno vrijeme povratak vlakom u Kopenhagen. Po povratku slobodno vrijeme za šetnju prekrasnim parkovima ili kupovinu u najpoznatijoj trgovačkoj ulici Strøget. Povratak u hotel. Noćenje.

4 - KOPENHAGEN
Dan 4

KOPENHAGEN


Doručak. Odjava iz hotela i pohrana prtljage. Slobodno vrijeme za osobne programe ili individualne posjete muzejima, trgovinama i restoranima. U dogovoreno vrijeme povratak do hotela, preuzimanje prtljage i transfer autobusom do zračne luke. Prijava na let za Split u 18,50 sati. Dolazak u splitsku zračnu luku u 21,05 sati.

Cijena aranžmana

20 – 24 putnika – 750,00 € / 5.650,88 kn

15 – 19 putnika – 770,00 € / 5.801,57 kn

10 – 14 putnika – 850,00 € / 6.404,33 kn

Tečaj konverzije: 1,00 eur / 7,53450 kn

Uplate i nadoplate

Uplata kod prijave: 260,00 € /1.958,97 kn

(promjenjiva stavka-ovisna o cijeni zrakoplovne karte)

Nadoplata za 1 / 1 sobu: 220,00 € / 1.657,59 kuna

Program uključuje

- prijevoz zrakoplovom na relaciji Split – Kopenhagen – Split, zrakoplovne pristojbe, 1 kom ručne prtljage max. dimenzija 30x20x38cm, 1 kom predane prtljage do 23 kg

- transfere autobusom zračna luka – hotel – zračna luka u Kopenhagenu

- smještaj u hotelu 3* u Kopenhagenu na bazi tri noćenja sa doručkom,

- razglede autobusom, pješice i javnim gradskim prijevozom prema programu putovanja

- plovidbu brodom kanalima u trajanju od 1 sata

-putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, jamčevinu za turistički paket aranžman

-voditelja putovanja i organizaciju putovanja

Slike vlasništvo: Putokazi putovanja & Pixabay

Preporuka

Uplata police od rizika otkaza putovanja:

25,00 €/188,36 kuna (plativo isključivo kod prijave)

Napomena

ZA OVO PUTOVANJE POTREBNA JE VAŽEĆA OSOBNA ISKAZNICA

Dokumentacija za preuzimanje

2024-04-20 KOPENHAGEN.docx 26,951 KB
2024-04-20 KOPENHAGEN.pdf 215,867 KB
Pošalji upit