London

Ujedinjeno kraljevstvo

30. tra 2020. - 4. svi 2020. 5 dana/4 noćenja

... putovanja po Vašoj mjeri ...

Ujedinjeno kraljevstvo


Avionom iz Splita

termin putovanja 30.04. – 04.05.2020.

Grad koji nikada ne spava, grad koji putniku nudi sve, od kulturno povijesnih spomenika i znamenitosti, muzeja, kazališta, mode i kupovine, blještavila i sjaja prave svjetske metropole. London je grad koji je uvijek u trendu i koji će vas osvojiti svojom tradicijom kao i modernošću.

Britanski književnik, Samuel Johnson, je svega u nekoliko riječi sažeo sve što o Londonu trebate znati: „Kad je čovjek umoran od Londona, umoran je od života. U Londonu je sve što život pruža.“


1 - London
Dan 1

London


Sastanak sa grupom u zračnoj luci Split u 8,30 sati. Upoznavanje sa voditeljem putovanja i prijava za let u London u 10,30 sati. Dolazak u zračnu luku London Luton u 12:05 sati po lokalnom vremenu. Transfer autobusom do Londona uz panoramski razgled grada: Tower Bridge, Tower of London, St. Paul's Cathedral, Big Ben, Buckinngham Palace, Hyde Park, Trafalgar Square. Smještaj u hotel. Kraći odmor i odlazak sa voditeljem putovanja metroom do Piccadily-a, Convent Garden-a i Leicester Squer-a. Slobodno vrijeme za osobne programe. Predlažemo posjet nekoj od predstava u jednom od brojnih glazbenih kazališta. Noćenje.

2 - London
Dan 2

London


Doručak. Odlazak u razgled Londona metroom i pješice: Buckingham Palace – smjena straže, St. James Park, Westminster Abbey, Parliament Square, Big Ben Westminster Bridge,... Mogućnost odlaska na poznatu turističku atrakciju London Eye s koje se pruža prekrasan pogled na London i okolicu. Nastavak razgleda odlaskom do svjetski poznatog muzeja voštanih figura Madame Tussaud's Poslijepodne slobodno za kupovinu ili posjet nekom od mnogobrojnih muzeja. Noćenje.

3 - london
Dan 3

london


Doručak. Odlazak metroom do St. Paul Cathedral, Millenium Bridge, Tate Modern, Shakespeare Globe, Tower of London, mogućnost razgleda nekadašnje raskošne kraljevske palače koja je nekada bila zloglasni zatvor, a u kojoj se danas čuvaju kraljevski dragulji. Po želji grupe odlazak na plovidbu brodom po rijeci Temzi do Greenwich-a. Iskrcaj s broda i šetnja kroz Greenwich Park do Kraljevske zvjezdarnice gdje prolazi Nulti meridijan. Povratak metroom do četvrti Canary Wharf, područja nekadašnje luke i dokova koji je danas centar financijskih i medijskih institucija. Poslijepodne slobodno za vlastite programe. Noćenje.

4 - Windsor
Dan 4

Windsor


Doručak. Po želji grupe odlazak željeznicom do Windsora, grada u kojem se nalazi engleska kraljevska rezidencija uz mogućnost razgleda najvećeg nastanjenog dvorca na svijetu. U poslijepodnevnim satima povratak vlakom u London. Slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.

5 - London
Dan 5

London


Doručak. Odjava iz hotela. Pohrana prtljage u hotelu i odlazak u posjet nekom od muzeja u koje je ulaz slobodan: Natural History Museum ili British museum, National Gallery, ... Okupljanje grupe u hotelu u dogovoreno vrijeme. Ukrcaj u autobus i polazak prema zračnoj luci Luton. Po dolasku prijava na let za Split u 18,20 sati. Dolazak u Split je u 21,50 sati.

Cijena aranžmana

 • 3.890,00 kuna

Uplate i nadoplate

 • UPLATA REZERVACIJE: 800,00 kn (iznos promjenjiv - ovisno o cijeni avio karte)
 • (program je napravljen na bazi minimalno 20 putnika)
 • U slučaju manjeg broja putnika cijena se uvećava za 300,00 kuna.
 • Nadoplata za 1/1 sobu – 1.490,00 kuna.

Program uključuje

 1. prijevoz zrakoplovom na relaciji Split – London – Split sa uključenim avio pristojbama i ručnom prtljagom maksimalnih dimenzija 56 x 45 x 25 cm uključujući ručku i kotače
 2. transfere autobusom zračna luka – hotel – zračna luka
 3. poludnevni razgled Londona autobusom
 4. smještaj u hotelu 3* na bazi noćenja s doručkom
 5. putno zdrav. osiguranje, osig. od posljedica nesr. slučaja
 6. jamčevinu za turistički paket aranžman
 7. voditelja putovanja i organizaciju putovanja.


Program ne uključuje: prtljagu koja se predaje prilikom prijave na let a čija cijena ovisi o masi (informacije o cijenama u Agenciji), ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgleda, ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike, karte javnog gradskog prijevoza, izlet brodom do Greenwich-a, izlet željeznicom do Winsdora, dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom kao i troškove osobne prirode.

Preporuka

 • polica osiguranja od rizika otkaza putovanja: 110,00 kuna (plativo isključivo kod prve uplate)

Napomena

ZA OVO PUTOVANJE DOVOLJNA JE OSOBNA ISKAZNICA

Dokumentacija za preuzimanje

2020-04-30 LONDON.docx 222,129 KB
2020-04-30 LONDON.pdf 602,993 KB
Pošalji upit