London

UK

9. svi 2019. - 13. svi 2019. 5 dana/4 noćenja

Grad koji nikada ne spava...

UK


Grad koji nikada ne spava, grad koji putniku nudi sve, od kulturno povijesnih spomenika i znamenitosti, muzeja, kazališta, mode i kupovine, blještavila i sjaja prave svjetske metropole.

London je grad koji je uvijek u trendu i koji će vas osvojiti svojom tradicijom kao i modernošću.

Ovaj grad mami i poziva da istražite njegove tajne, od priča o tajanstvenim zločincima do romantičnih prizora uličnih svjetiljki u maglovitim noćima, nostalgičnih crvenih autobusa i prepoznatljivih telefonskih govornica, galerija, muzeja i drugih atrakcija.

Poznate znamenitosti Londona su toliko različite u svojim stilovima i namjenama tako da ih je teško opisati kao cjelinu, no sve one se idealno uklapaju u prepoznatljiv pejsaž ovog čudesnog grada.


1 - Polazak
Dan 1

Polazak


Sastanak sa grupom u zračnoj luci Split u 8,30 sati. Upoznavanje sa pratiteljem putovanja i prijava za let u London u 10,25 sati. Dolazak u zračnu luku London Luton u 12:00 sati. Po dolasku slijedi transfer autobusom u London uz panoramski razgled grada: Tower Bridge, Tower of London, St. Paul's Cathedral, Big Ben, Buckinngham Palace, Hyde Park, Trafalgar Square, . . . Smještaj u hotel. Kraći odmor i odlazak sa pratiteljom putovanja metroom do Piccadily-a, Convent Garden-a i Leicester Squer-a,… Slobodno vrijeme za osobne programe. Predlažemo posjet nekoj od predstava u jednom od brojnih glazbenih kazališta. Noćenje.

2 - London
Dan 2

London


Doručak. Odlazak u razgled Londona metroom i pješice: Buckingham Palace – smjena straže, St. James Park, Westminster Abbey, Parliament Square, Big Ben Westminster Bridge,... Mogućnost odlaska na poznatu turističku atrakciju London Eye s koje se pruža prekrasan pogled na London i okolicu. Nastavak razgleda odlaskom do svjetski poznatog muzeja voštanih figura Madame Tussaud's i kuće Scherloka Holmsa. Poslijepodne slobodno za kupovinu ili posjet nekom od mnogobrojnih muzeja. Noćenje.

3 - London
Dan 3

London


Doručak. Odlazak metroom do St. Paul Cathedral, Millenium Bridge, Tate Modern, Shakespeare Globe, tržnice Borough, Tower of London, mogućnost razgleda nekadašnje raskošne kraljevske palače koja je nekada bila zloglasni zatvor, a u kojoj se danas čuvaju kraljevski dragulji. Odlazak na vožnju brodom po rijeci Temzi do Greenwich-a. Iskrcaj s broda i šetnja kroz Greenwich Park do Kraljevske zvjezdarnice gdje prolazi Nulti meridijan. Povratak metroom do četvrti Canary Wharf, područja nekadašnje luke i dokova koji je danas centar financijskih i medijskih institucija. Poslijepodne slobodno za vlastite programe. Noćenje.

4 - Windsor
Dan 4

Windsor


Doručak. Po želji grupe odlazak željeznicom do Windsora, grada u kojem se nalazi engleska kraljevska rezidencija uz mogućnost razgleda najvećeg nastanjenog dvorca na svijetu. U poslijepodnevnim satima povratak vlakom u London. Slobodno vrijeme za osobne programe. Noćenje.

5 - London
Dan 5

London


Doručak. Odjava iz hotela. Pohrana prtljage u hotelu i odlazak u posjet nekom od muzeja u koje je ulaz slobodan: Natural History Museum ili British museum, National Gallery, ... Okupljanje grupe u hotelu u dogovoreno vrijeme. Ukrcaj u autobus i polazak prema zračnoj luci Luton. Po dolasku prijava na let za Split u 18,20 sati. Dolazak u Split je u 21,50 sati.

Cijena aranžmana

 • 3.690,00 kuna

Uplate i nadoplate

 • UPLATA REZERVACIJE: 600,00 kn (iznos promjenjiv - ovisno o cijeni avio karte).
 • Nadoplata za 1/1 sobu – 1.290,00 kuna.
 • program je napravljen na bazi minimalno 20 putnika

Program uključuje

 1. prijevoz zrakoplovom na relaciji Split – London - Split sa uključenim avio pristojbama i ručnom prtljagom maksimalnih dimenzija 56 x 45 x 25 cm uključujući ručku i kotače
 2. transfere autobusom zračna luka – hotel – zračna luka
 3. poludnevni razgled Londona autobusom
 4. smještaj u hotelu 3* na bazi noćenja s doručkom
 5. putno zdrav. osiguranje, osig. od posljedica nesr. slučaja
 6. jamčevinu za turistički paket aranžman
 7. voditelja putovanja i organizaciju putovanja.

Preporuka

 • polica osiguranja od rizika otkaza putovanja: 105,00 kuna (plativo isključivo kod prve uplate)

Napomena

ZA OVO PUTOVANJE DOVOLJNA JE OSOBNA ISKAZNICA

Dokumentacija za preuzimanje

2019-05-09 LONDON.docx 27,014 KB
2019-05-09 LONDON.pdf 651,774 KB
Pošalji upit